Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Bundesliga

Op deze pagina van Headlines, lees je alle Bundesliga headlines. Als jij deze Duitse voetbalcompetitie volgt, dan ben je hier dan ook op de juiste plek.

De Bundesliga is de belangrijkste Duitse voetbalcompetitie voor profclubs. In totaal doen er achttien teams aan mee. De Bundesliga ging in het voetbalseizoen 1963/1964 van start. Toen was de Bundesliga alleen nog maar een competitie van West-Duitsland. Sinds het voetbalseizoen 1991/1992 is het een competitie voor zowel voormalig Oost- als West-Duitsland. Alle Duitse topclubs mogen er dus aan meedoen.

De voetbalclub Bayern München heeft maar liefst 22 titels op zijn naam staan. Daarna volgt 1. FC Nürnberg met 9 titels. Op de derde plaats staat de club Borussia Dortmund met 8 titels. De topscorer van het seizoen 2011/2012 was de Nederlandse voetballer Klaas-Jan Huntelaar van Schalke 04.

Naast alle headlines over de Bundesliga, kun je hier, op Headlines.nl, ook terecht voor al het laatste voetbalnieuws van andere voetbalcompetities als de Champions League, Europa League en Eredivisie. Verder tref je hier ook alle headlines van bekende profclubs als Real Madrid, Barcelona, AC Milan, Schalke 04, Borussia Dortmund en Manchester United. Op Headlines.nl vind je dan ook altijd het laatste voetbalnieuws. Jij wordt hier dan ook altijd op de hoogte gehouden van al het voetbalnieuws in het binnen- en buitenland.