Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Ajax

Ben je een Ajax-fan? Dan ben je hier op de juiste plek voor actueel nieuws. Hier lees je de allerlaatste Ajax nieuws. Door deze Ajax headlines te lezen ben jij op de hoogte van het laatste Ajax nieuws. Deze pagina wordt continu up-to-date gehouden. Je weet dan dus ook dat je hier allerlaatste nieuws vindt.

Op de Ajax-pagina van Headlines.nl, lees je al het nieuws over Ajax. Als je fan bent van Ajax, dan ben je hier, op Headlines.nl, dus helemaal op de juiste plek. Hier lees je de laatste nieuwtjes over Ajax.

Ajax is een van de bekendste profclubs van Nederland. Deze voetbalclub is opgericht in 1900 en is een van de drie traditionele profclubs van Nederland. Al sinds jaar en dag speelt deze club onafgebroken in de Eredivisie. Ajax is maar liefst 31 keer Nederlands kampioen geworden. Vanaf het voetbalseizoen 2012/2013 heeft Ajax een vrouwenelftal. Dit team speelt mee in de Women’s BeNe League.

Naast de Ajax headlines, vind je op andere pagina’s van Headlines.nl nog veel meer ander voetbalnieuws over voetbalclubs in het binnen- en buitenland.

Zo tref je hier de headlines van clubs als Barcelona, Tottenham Hotspur, Manchester United, AC Milan en Real Madrid. Ook lees je hier altijd het laatste nieuws over onder meer de Eredivisie, Champions League, European League en Bundesliga.