Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over FC Twente

Op de FC Twente pagina van Headlines.nl vind je alle FC Twente headlines. Hier kan je dan ook terecht voor het laatste FC Twente nieuws. Door deze headlines over FC Twente op Headlines.nl te lezen ben jij altijd als eerste op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

De topclub FC Twente werd in 1965 opgericht in Enschede. De club staat vooral bekend om haar drie kernpunten; voetbal, ambiance en solidariteit. FC Twente is bij de fans meer dan een club. De voetballers spellen in een volledige rood tenue.

Sinds 1998 speelt de club haar thuiswedstrijden in De Grolsch Veste. Daarvoor was het Stadion Het Diekman de thuisbasis van de Tukkers.

FC Twente speelt al sinds de oprichting betaald voetbal. Sindsdien kwam de club altijd uit in de Eredivisie, met uitzondering van 1983/1984. Op de UEFA ranglijst van 2012 staat FC Twente als derde Nederlandse club op de 36e plaats. Op de eeuwige ranglijst staat de club vanaf 2009 als op de vierde plaats. In 2009/2010 werd FC Twente voor het eerst, sinds haar oprichting, landskampioen.

Als je graag het FC Twente voetbalnieuws volgt, dan ben je op deze pagina, van Headlines.nl helemaal op de juiste plek.