Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Feyenoord

Op de Feyenoord pagina van Headlines.nl vind je al het Feyenoord nieuws. Hier lees je de laatste nieuwtjes en headlines over deze Rotterdamse voetbalclub. Door deze Feyenoord pagina op Headlines.nl regelmatig te bezoeken, blijf jij altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

Feyenoord is in 1908 in Rotterdam opgericht. Deze club komt al jarenlang uit in de Eredivisie. Feyenoord staat ook wel bekend als club van het volk. De thuisbasis van deze club is De Kuip. Feyenoord is al veertien keer landskampioen geworden, heeft elf keer de KNVB Beker gewonnen en een keer de Europacup I, twee keer de UEFA Cup en een keer de wereldbeker. Feyenoord is een vooraanstaande Nederlandse voetbalclub. Dit komt vooral, omdat deze topclub als eerste Nederlandse club internationaal bekend werd.

Verder kan je op Headlines.nl ook nog terecht voor het laatste voetbalnieuws van andere Nederlandse topclubs als Sparta, Ajax, De Graafschap en Vitesse. Daarnaast tref je op Headlines.nl ook de headlines en het laatste nieuws over buitenlandse voetbalclubs als Manchester United, Tottenham, Barcelona, AC Milan, Borussia Dortmund en Atlético Madrid. Jij weet dus altijd alles over het laatste voetbalnieuws. Ook lees je hier de laatste headlines van alle bekende voetbalcompetities als de Champions League, Eredivisie, European League, Bundesliga.