Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Vitesse

Op de Vitesse pagina van Headlines.nl lees je het laatste nieuws over Vitesse. Als je een Vitesse-fan bent, dan ben je hier dus helemaal op de juiste plek. Hier vind je de allerlaatste nieuwtjes en headlines over deze geweldige club.

Door deze Vitesse pagina van Headlines.nl regelmatig te bezoeken, weet jij altijd alles over deze voetbalclub. Het nieuws op Headlines.nl wordt continu vernieuwd. Dit betekend dus dat deze pagina altijd up-to-date is. Hierdoor weet jij dus dat je altijd op de hoogte bent van het laatste Vitesse-nieuws.

De voetbalclub Vitesse is al in 1892 opgericht in Arnhem. Het is, na Sparta Rotterdam, de oudste profclub van Nederland. Sinds het seizoen 1989/1990 speelt Vitesse altijd al in de Eredivisie. Op Headlines.nl lees je ook meer over de Eredivisie headlines.

De thuiswedstrijden van Vitesse worden gespeeld in stadion GelreDome. Dit stadion biedt plaats aan maar liefst 29.600 toeschouwers. Er mogen hier ook UEFA finales in worden gespeeld.

Op Headlines.nl lees je niet alleen het laatste nieuws over Vitesse, maar ook over andere Nederlandse voetbalclubs als Ajax, Feyenoord, PSV, Sparta, Willem II en De Graafschap. Door deze headlines te lezen weet je altijd alle voetbalnieuwtjes.